FAQ_versionB

De vanligaste frågorna, med svar.

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna med svar. Hittar du inte svaret på din fråga här är du mer än välkommen att kontakta styrelsen.

Bahnhof är leverantör av bredband och TV. Kontakta dem på telefon 010 – 510 30 19 eller via www.bahnhof.se. Styrelsen kan inte felsöka eller åtgärda ev. problem.

Ja du som enskild medlem kan utöka ditt tv-utbud från Bahnhof. Kontakta dem på telefon 010 – 510 30 19. För närvarande har föreningen den högsta internethastigheten från Bahnhof.

Föreningen har ett abonnemang hos Bahnhof som ger oss en teoretisk maxhastighet på 1000 mbit/s i både ned- och uppladdningshastighet vid kabelanslutning. Den trådlösa hastigheten (wifi/wi-fi) påverkas av vilka typer av enheter som är inkopplade samt vilka ytor och vilka typer av väggar som står mellan routern och din enhet, Det finns ingen garanti för hur snabbt ett trådlöst nätverk ska vara.

Det kan du som medlem inte göra. Föreningen har avtal med Bahnhof gällande Bredband (1000/1000) och Digital TV basutbud. Kostnaden för detta är förmånliga 200 kr i månaden som automatiskt läggs på månadsavgiften.

Load More