Infoblad mars 2023

Kära medlemmar! 

Söndag 23 april kl 10-13 blir det städdag! Detta är ett sätt för föreningen att hålla kostnaderna nere samtidigt som vi medlemmar får möjlighet att umgås. Ju fler vi blir, desto mer får vi gjort!

Lördag 1 april är det sista dagen att skicka in motioner till årsstämman som kommer hållas onsdag 24 maj. Dessa kan ni skicka in till info@brfgladjen2.se eller lägga i styrelsens brevlåda. 

Som ni säkert redan vet kommer gym och relax hållas stängda tills vidare. Detta beror på att Räddningstjänsten Syd uppmärksammade brandskyddstekniska brister i dessa lokaler under en tillsyn av fastigheten. Styrelsen jobbar för att hitta en snabb och säker lösning så att vi så snart som möjligt kan använda våra välbesökta lokaler igen!

Sugen på att vara med i styrelsen? I vår är det dags för föreningens årsstämma där nya styrelsemedlemmar väljs in. Som förtroendevald har du möjlighet att vara med och påverka hur vi förvaltar fastigheten och gör den till en trevlig plats att bo på. Glöm inte att alla kan bidra på något sätt oavsett erfarenhet – vi lär oss tillsammans! Kontakta Alexandra Thomasson från valberedningen vid intresse. 

Bästa hälsningar,

Styrelsen