FAQ_versionB

De vanligaste frågorna, med svar.

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna med svar. Hittar du inte svaret på din fråga här är du mer än välkommen att kontakta styrelsen.

Ja, föreningen har inget emot att man installerar egna maskiner, men tänk på att få det ordentligt gjort, om olyckan är framme är det medlemmens hemförsäkring som gäller.

Category: I lägenheten

Kontakta styrelsen för att kvittera ut en nyckel mot en depositionsavgift. PS. Vi är kontantfria. Betala med swish eller bankgiro

Category: Gym

Du hittar fler i facket ovanför de bruna kärlen i sophuset och i cykelförrådet. Tack för att du sopsorterar, det bidrar till en bättre miljö och mindre kostnader för föreningen.

Category: Sophuset

Nej, sopor och återvinningsmaterial hör hemma inuti kärlen. Överfulla kärl leder till nedskräpning och extratömmningar som i sin tur leder till ökade kostnader för föreningen, dvs ökade kostnader för dig. På Nobeltorget finns en utmärkt liten återvinningsstation som man kan nyttja om det är fullt hos oss.

Category: Sophuset

Det finns 3st platser med plats för 2st lådcyklar vardera på gården. För mopeder har vi 2st platser i entrén mot Lantmannagatan . Samtliga platser är utrustade med en stång för fastlåsning av sin cykel eller moped. Det är inte tillåtet att ställa mopeder eller lådcyklar utanför anvisade områden.

Category: Cykelparkering

Antingen kan man välja att få en egen syssla att göra vid ett annat tillfälle eller välja att bli debiterad 200kr.

Category: Städdag

I relaxavdelningen finns det en bastu som är till för alla medlemmar. Relaxen bokas genom att använda bokningstavlan i trappahuset på Lantmannagatan 3B alternativt via www.bokatvattid.se eller appen ”Boka Tvättid”. Självklart städar man efter avslutat bastu-/relaxpass.

Category: Bastu och relax

Bahnhof är leverantör av bredband och TV. Kontakta dem på telefon 010 – 510 30 19 eller via www.bahnhof.se. Styrelsen kan inte felsöka eller åtgärda ev. problem.

Ja du som enskild medlem kan utöka ditt tv-utbud från Bahnhof. Kontakta dem på telefon 010 – 510 30 19. För närvarande har föreningen den högsta internethastigheten från Bahnhof.

Föreningen har ett abonnemang hos Bahnhof som ger oss en teoretisk maxhastighet på 1000 mbit/s i både ned- och uppladdningshastighet vid kabelanslutning. Den trådlösa hastigheten (wifi/wi-fi) påverkas av vilka typer av enheter som är inkopplade samt vilka ytor och vilka typer av väggar som står mellan routern och din enhet, Det finns ingen garanti för hur snabbt ett trådlöst nätverk ska vara.

Det kan du som medlem inte göra. Föreningen har avtal med Bahnhof gällande Bredband (1000/1000) och Digital TV basutbud. Kostnaden för detta är förmånliga 200 kr i månaden som automatiskt läggs på månadsavgiften.

Självklart inte. Föreningen har ett grovsoprum som man tillfälligt kan få ställa ner saker i tills man ordnat med egen bortforsling. Det är enbart styrelsen som har tillgång till att öppna grovsoprummet

Du kontaktar SBC, www.sbc.se som är föreningens ekonomiska förvaltare.

Load More