Månadsanslag

Infoblad 2 2013

Gårdsgrupp
Styrelsen vill starta en grupp med personer som på ett eller annat sätt kan tänka sig att pyssla om gården. Inga förkunskaper krävs och man avgör själv vilken tid man lägger in. Gruppen finns på Facebook www.facebook.com/BrfGladjen2Gardsgruppen men det går också bra att meddela intresse via info@brfgladjen2.se.

 Sopberg – Nej tack!
Tömning av hushållssopor sker måndagar och torsdagar kring lunchtid. Har man mycket sopor efter helgen så vänta gärna till efter lunch på måndagen. Då finns det mer plats och det blir en trevligare miljö för både boende och sophämtare.

Fönsterbyte och murrenovering.
Senaste nytt om fönsterbytet är att vi har fått bygglov. Nu väntar en upphandlingsperiod. Mer info kommer om vilken entreprenör det blir och när vi kan förvänta oss projektstart.

Muren på gården och gräsmattan behöver också åtgärdas. Styrelsen jobbar med att hitta en lösning. Vilken det blir avslöjar vi snart.
Viktiga datum!
Sista dag för inlämning av motioner inför stämman ska ske senast 31/3. Möte om gården (ej gårdsgrupp) för alla19/3. Vårstäddag 14/4. Årsstämman 14/5.

Vänliga hälsningar!
Styrelsen